Henning Mortensen

Henning er formand for Rådet for Digitalsikkerhed, CISO og CPO i en stor dansk virksomhed, Privacy Evangelist i GDPR-dokumentationsvirksomheden Wired Relations og medlem af flere forskellige nationale råd. Henning har været aktiv i privacy- og sikkerhedsdebatten i Danmark i mere end 20 år og står bl.a. bag en række vejledninger til både virksomheder og borgere.


URLs for Henning Mortensen

No URLs found.


Events for Henning Mortensen

This talk is in Danish. I dette oplæg får du en introduktion til, hvorfor det er vigtigt at beskytte privatlivets fred. Desuden får du en oversigt over reglerne i databeskyttelsesforordningen, som skal efterleves i digitale projekter. Endelig gennemgås de aktuelle problemer med tredjelandsoverførsler, som vanskeliggør rigtig mange digitale løsninger. Indlægget er på dansk.

Read more

Schedule:

  • Saturday, Aug 6th, 2022, 13:00 (CEST) - Saturday, Aug 6th, 2022, 14:00 (CEST)

This event is a Panel Discussion in Danish.

Der er ved at blive etableret flere datacentre i Denmark af techgiganter, men hvilker fordele og ulemper ser vi for Danmark i den forbindelse?

Det vil vi gerne diskutere med Lisbeth Bech-Nielsen, politiker, Poul-Henning Kamp, debatør, Peter Kofod, aktivist, Henning Mortensen, formand for Rådet for Digital Sikkerhed og Peter Christian Bech-Nielsen, chefredaktør.

Ole Kjeldsen, teknologi- og sikkerhedsdirektør hos Microsoft Danmar… Read more


Schedule:

  • Saturday, Aug 6th, 2022, 15:00 (CEST) - Saturday, Aug 6th, 2022, 16:00 (CEST)